Gespecialiseerde kapsalon

SERVICE & NIEUWSTE TRENDS

SINDS 2000

Een perfecte snit, wassen, knippen, brushing, permanent, kleuringen, balayage, watergolf, ontkrullen, opsteekkapsels, verzorging en nog veel meer! Onze twee professionele kapsters bezorgen u steeds weer een snit, brushing of kleuring op maat en ze zijn altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends. Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen bij ons terecht voor de perfecte coupe.

Dankzij het feit dat er slechts één andere collega in dienst is, garanderen we een persoonlijke, gezellige sfeer in ons salon. Hip of klassiek, jong of oud… Iedereen is welkom bij ons. Elke klant wordt in de watten gelegd met drankjes en hapjes. We maken er onze prioriteit van om de klant altijd een thuis-gevoel te geven en het kapsel te bezorgen waar ze van dromen. Tal van schoon volk vindt zijn of haar weg naar ons salon en kan zodoende genieten van onze vakkundigheid!

CONTACTEER ONS

DAMES

Lees meer

HEREN

Lees meer

KINDEREN

Lees meer

Kortingsacties en klantenkaart

Bij een volle klantenkaart heeft u bij Hair Fashion Wendy recht op 15% korting. Bovendien zorgen wij elke week voor een speciale kortingsactie, bijvoorbeeld voor prachtige highlights bij kleuringen of een welgekomen korting op een mannensnit. Houd er rekening mee dat deze kortingen niet te combineren zijn met andere acties. Verrast u graag een vriend, vriendin of collega met een bezoekje aan ons salon of met enkele kwaliteitsvolle haarproducten? Bij ons kunt u terecht voor cadeaubonnen en pakketjes die u zelf samenstelt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u een afspraak wilt maken of meer informatie wenst. Voor speciale gelegenheden zoals huwelijken en communies kunt u ook na de openingsuren een afspraak maken.